Instructorii sălăjeni de karate s-au perfecţionat la Mogoşa

Preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop, preşedintele CS Dani-San Zalău, Dan Chiş şi sportivul Adrian Creţ au participat la seminarul de karate desfăşurat în staţiunea Mogoşa (Maramureş) şi organizat de Asociaţia Nord Amical Karate.

Seminarul a fost condus de sensey Viorel Duţă (centura neagră, 5DAN), evenimentul fiind dedicat antrenorilor, instructorilor şi mebrilor asociaţiei, din Bihor, Sălaj şi Maramureş, dar a partipat şi un grup de antrenori şi sportivi din Covasna şi Bucureşti, veniţi la invitaţia organzatorilor.
Antrenamentele s-au desfăşurat pe malurile lacului Bodi şi în baza sportivă a staţiunii, cei prezenţi efectuând în unele zile chiar şi trei antrenamente. Pregătirea a constat în tehnici de braţe şi picioare, aplicaţii practice de kata, dar şi antrenamente de anduranţă desfăşurat în pădure.
„A fost o acţiune foarte reuşită, la finalul căreia au fost mulţumiţi atât organizatorii, cât şi participanţii. Am beneficiat de condiţii bune, iar pregătirea a decurs normal”, a declarat preşedintele CS Omega Şimleu Silvaniei, Gheorghe Pop.
Asociaţia Nord Amical Karate îşi mută tabăra la Marghita de săptămâna viitoare. „Sportivii vor beneficia de o săptămână binemeritată de vacanţă, în care se va îmbina utilul cu plăcutul. După fiecare antrenament se va face recuperare în bazinele de apă termală din ştrand”, a mai spus instructorul Pop.
Stagiul se va încheia cu tradiţionala competiţie în aer liber, Cupa „Good Dragon”.

 

 

 

Leave a Comment